De speluitleg van de club 2000 gokkast

Al u naar de gokkast club 2000 kijkt ziet u een basisspel en een clubspel. Naast het basisspel ziet u het aantal punten dat u kunt winnen met verschillende combinaties en er is ook een mysterie prijs te winnen met het kriskras symbool, dat zijn de piramidevormige club symbolen op rol 1 en 2 of 1, 2 en 3. U kunt met deze symbolen maximaal 200 punten winnen.

Als u punten heeft gewonnen op de club2000 gokkast kunt u kiezen uit verschillenden opties. Zo kunt u deze aan de creditmeter toevoegen met de “reset/collect” knop of u kunt de punten gokken met de “head”of “tail” knop (kop of munt). Elke keer als u goed gokt worden de punten verdubbeld bijvoorbeeld: 4 -8 -16 -32 etc. Als u mis gokt bent u alle punten kwijt. Ook is er de mogelijkheid om de punten naar boven te zetten en zo het clubspel te spelen door op de knop “to clubmeter” te klikken.

Bij dit clubspel maakt de gokkast gebruik van dezelfde rollen als bij het basisspel. U kunt het clubspel spelen als u minimaal 4 punten heeft gewonnen want dit is de minimale inzet. Boven op de gokkast ziet u het aantal punten dat u kunt winnen met de verschillende combinaties. Zo ziet u ook dat sommige symbolen kriskras een prijs geven en andere weer alleen op de middelste winlijn. Ook vinden we hier weer de club symbolen die een mysterie prijs geven. Als u een prijs heeft gewonnen staat deze eerst op het display en wordt daarna naar de clubmeter verplaatst. Deze clubmeter kan oplopen tot maximaal 200 punten, als u hier overheen gaat dan worden alle punten automatisch naar de creditmeter gezet. U kunt er ook zelf voor kiezen om de punten naar beneden te halen, dit doet u met de knop “collect clubmeter”.

Veel plezier met deze club 2000 gokkast en onze andere gokkasten.